Şbt

Hedef YKS ve Mesleki Rehberlik çalışmalarımız kapsamında Istanbul Teknik Üniversitesi tanıtım programına katıldık.

Şbt

Okulumuz öğrencileri tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla kampüsünde gerçekleştirilen Savaş ve Toplum konulu çalıştay, bugün kapanış konferansı ile sona erdi. Bu yoğun sürecin yorgunluğunu atmak ve öğrencilerimizi taltif etmek amacıyla Boğaz turu gerçekleştirildi. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla kampüsünde 24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak olan “Savaş ve Toplum” konulu çalıştayın açılış konferansı Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl, İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Berat Kandilimiz mübarek olsun

Şbt

''Şampiyonlar Turnede Projesi' kapsamında imam hatip mezunu üniversite sınavı şampiyonları, öğrencilerimizle bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini aktardı. Kendilerine ve bu buluşmaya katkı sağlayan tüm ekibe teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda , öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla Miraç Kandili Programı gerçekleştirildi.

Miraç Kandilimiz mübarek olsun

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli on bir ilimizde meydana gelen depremi unutmadık, unutmayacağız... Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz...

Ock

Okulumuz öğrencileri Kandilli Rasathanesini ziyaret ederek deprem hakkında bilgi edindiler. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

"Hedef YKS 2024" Projesi kapsamında bu ay, öğrencilerimizle birlikte Boğaziçi Üniversitesi tanıtım programına katıldık.

Ock

İzmir Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleriyle okulumuzu ziyaret ettiler. Birlikte bilgi alış verişi yapıp ortak proje ve etkinlik planları yaptık. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz İngilizce hazırlık sınıfı öğrencileri sporla ilgili İngilizce genel kültür yarışması düzenledi.

Ock

Okulumuz dokuzuncu sınıf öğrencileri İngilizce olarak film tanıtım sunumu gerçekleştirdi

Ock

Okulumuz İngilizce hazırlık sınıfı öğrencileri "Hachi: A Dog’s Tale" filmini izleyip yorumladılar.

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Dönem Sonu Etkinlikleri 2024