Mrt

Beşiktaş Müftülüğü, TÜGVA ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle Yıldız Hamidiye Camiinde düzenlenen “2. Abdülhamit’in İzinde İftar Programı”na okulumuz öğrencileri de katılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sosyal sorumluluk faaliyeti kapsamında Bir bardak çorba,bir hurma sloganıyla etkinlik yapıldı. amacı sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurgulamak olan etkinlikte ,iftara yetişemeyip yolda ,trafikte olanlara çorba ,pide ve hurma dağıtıldı.Alışverişten dağıtıma kadar bütün aşamalar öğrenciler tarafından yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümü kutlu olsun.
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle şehitlerimizin ruhu için indirdiğimiz hatmin duasını okul mescidimizde yaptık. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda “Deprem Farkındalık Eğitimi” kapsamında öncelikle deprem hakkında bilgilendirme videosu izledik ve ardından deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Mrt

“Eğitimde İyi Örnekler Özgün Uygulamalar Projesi”nde Coğrafya Öğretmenimiz Çiğdem Banu Açıkyıldız’ın “Can Dostum” projesi ile ikinci aşamayı geçerek Beşiktaş’ta sergilenmeye hak kazanan üç okuldan biri olduk. Coğrafya Öğretmenimiz Çiğdem Banu Açıkyıldız’ı tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde düzenlenen İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı okulumuzda Beşiktaş Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcımız Oğuzhan İş, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat Işık’ın katılılımlarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

"DÖGM Yabancı Diller 8. Merkezî İzleme Sınavı" nın konuşma sınavı okulumuzda yapıldı.

Mrt

Ramazan ayı boyunca okul mescidimizde öğle arasında öğrencilerimizle birlikte mukabele okuyoruz.

Mrt

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayımız mübarek olsun.

Mrt

"Bilinçli olmak hayat kurtarır" anlayışıyla hareket ederek deprem hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Mrt

MEB DÖGM tarafından düzenlenen Yabancı Diller 8. Merkezi İzleme Sınavı, okulumuzda İngilizce ve Almanca hazırlık sınıflarına uygulanmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Valimiz Davut GÜL, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Ömer AVCI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat IŞIK'ın katılımıyla Beşiktaş Deniz Müzesinde gerçekleştirilen İlçe Öğrenci Meclisi Toplantısına katıldık.

Mrt

Mukabele Vakti... 08.03.2023 Cuma günü okul mescidimizde başlıyoruz.

Mrt

3 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

YKS Akademik Takip Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.