Ekm

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizle Büyükada motivasyon gezisi gerçekleştirildi. Gezide bisiklet turu, voleybol ve piknik gibi etkinlikler düzenlendi.

Ekm

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Abdülhalik Baş, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi bölümünden Ahmet Emek ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat Işık okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Avrupa Yakası İlkyardım Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Nezaket Korkmaz, öğrencilerimize ilkyardım konulu seminer verdi.

Ekm

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlu olsun.

Ekm

Hazırlık Almanca sınıfı öğrencilerimiz, Filiz Şentürk hocamızla Ortaköy Meydan’a motivasyon gezisi düzenlediler. Ortaköy Mecidiye Camii’nde öğle namazlarını cemaatle kıldılar.

Ekm

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının 10. Dönemi’nde destek almaya hak kazanan 13 projede görev alan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Koordinatör Öğretmenimiz Sabite Şimşek’e ve Danışman Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Ülkemizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili mübarek olsun.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla hazırladığımız programımızı gerçekleştirdik. Beşiktaş İlçe Müftülüğü Vaizesi Ayşe Erdem “Doğruluk ve İstikamet” konulu sohbet verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Türkoğlu ve Şube Müdürü İbrahim Aybek okulumuzu ziyaret ettiler.