T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Harun BAHÇECİOĞLU - Okul Müdürü

İlkokulu bitirdikten sonra ortaokulu Kağıthane İmam Hatip Ortaokulu´nda, lise öğrenimini ise Sarıyer İmam Hatip Lisesi´nde okudu ve 1985 yılında mezun oldu.

Aynı yıl Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne kayıt olup 1990 yılında üniversite öğrenimini tamamladı. Askerlik görevini yedek subay olarak yaptıktan sonra 1992 yılında Kağıthane Cumhuriyet İlköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başladı.  1998 yılına kadar aynı okulda görev yaptıktan sonra Erzurum Karayazı ilçesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu´na tayin oldu. 1999 yılında tekrar İstanbul´a dönerek Kağıthane Cengizhan Ortaokulu´nda üç yıl görev yaptı. 2002 yılında müdür yardımcısı olarak Tülin Manço İlköğretim Okulu´na geçti. 2010 yılına kadar sekiz yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra görevde yükselme sınavına girdi ve 2010 yılında Beşiktaş Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu´na okul müdürü olarak görevlendirildi. 2018 yılına kadar iki dönem aynı okulda kurum müdürlüğü yaptıktan sonra öğretmenliğe dönerek Beşiktaş Hasan Ali Yücel Ortaokulu´na Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandı.2023 yılına kadar bu okulda görev yaptıktan sonra kısa bir süre ilçemiz Şehit Hüseyin Tunç Özel Eğitim Uygulama Okulu´nda kurum müdürü olarak görev yaptı. 2023 yılı Mart ayı itibariyle okulumuza kurum müdürü olarak görevlendirildi.                                                                                                                                                 

1967 yılı İstanbul doğumlu olmakla birlikte aslen Gaziantepli olan Harun Bahçecioğlu, evli ve iki erkek çocuk sahibidir.