Mrt

"Tatilin Dili İngilizce" sloganıyla hareket ederek öğrencilerimizi 1-14 Temmuz 2024 tarihlerinde Bosna Hersek'te dil okulna götürüyoruz. Program hakkında bilgi almak isteyen öğrencilerimiz okul idaresi veya İngilizce öğretmenimiz ile iletişime geçebilir.

Şbt

MSÜ Kılavuzu yayımlanmıştır.

Şbt

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği öğrencilerimizi, “Şampiyonlar Turnede” programıyla başarılı ablalarıyla buluşturuyor.

Ock

10 Ocak 2024 Çarşamba günü, Abid YAŞAROĞLU hocanın anlatımıyla “Siyonizm ve Filistin Tarihi” konusunu dinleyeceğiz.

Ock

8 Ocak Pazartesi günü saat 13.30'da okul sarnıcımızda ''Kadınlarla İlgili Hadisleri/Rivayetleri Nasıl Anlamalıyız?'' başlıklı hadis sohbeti, Prof. Dr. Ayşe Esra Şahyar'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir.

Üniversite hazırlık deneme sınavlarımız devam ediyor. Adım adım hedefe.

Yıllık deneme takvimimiz planlanmıştır.

Kas

Okulumuz 1. Dönem Veli Toplantısı ve Okul Aile Birliği Genel Kurulu 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 11.00'de okulumuzda gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

20 Kasım Pazartesi günü saat 11.00'de okul sarnıcımızda 'Edebiyatımızda Milli Mücadele' başlıklı söyleşi, Prof. Dr. İsmail Coşkun'un teşrifleriyle gerçekleştirilecektir.

Kas

3 Kasım Cuma günü saat 11.00'de okul sarnıcımızda 'Cumhuriyet ve Milli Mücadele' başlıklı Tarih Söyleşisi, Prof. Dr. Ali Satan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecektir.

Ekm

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, 22.11.2023 tarihinde okul konferans salonumuzda gerçekleştirilecektir.

Ekm

Programımız 24 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da okulumuzun konferans salonunda gerçekleşecektir.

Mezunlar Buluşması