İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Beşiktaş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program ile ülkemizde on bir ilimizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenler için okunan hatimlerin duası Sinanpaşa Camiinde  yapılan program ile icra edildi. Programda okulumuz 7-A sınıfı öğrencilerinden İbrahim Tortum, güzel sesi ve muhteşem tilavetiyle aşır okudu ve duası yapıldı. Öğrencimizi  ve katkı sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

14 Nisan 2023 Cuma günü, Cuma namazı öncesi Sinanpaşa Camii'nde hatim duası yapılacaktır.

Nis

Ramazan fitrelerimizi kardeş okulumuza gönderdik.

Nis

Her Çocuk Bayramlık İster, Bir Bayramlık da Benden! Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi çocukları unutmayalım. Allah hayırlarımızı kabul etsin.

Nis

Rehberlik Hocamız Hatice Bodur öğrencilerle verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, sınav kaygısı ve zaman kullanımı ile ilgili görüşmeler düzenledi.

Nis

Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizin Almanca dersi için hazırladıkları “Mein Fantasieland” adlı çalışmaları.

Nis

Okulumuzun idareci, öğretmen ve çalışanlarının katılımıyla okul iftarımızı gerçekleştirdik.

Nis

Uluslararası Etkin Yüzler Projesi kapsamında öğrencimiz İlke Çetinarslan, Ebussuud Efendi'nin hayatından bir kesit aktarıyor. Okulumuz sosyal medya bağlantısından ulaşabilirsiniz: https://www.instagram.com/reel/CqizQiyDa9f/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mrt

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, Kahramanmaraş iline bağlı kardeş ilçemiz Nurhak’ın Tatlar Ortaokulu 8. Sınıf Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında, öğretmenlerimiz Sema Dural ve Hande Akdemir görev aldılar.
Teşekkür ediyoruz.

Mrt

DOGM'nin "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında, 11. Sınıf öğrencilerimizle Ortaköy Camii'nde sabah namazını eda ettik.

Mrt

Öğrencilerimizle rehberlik servisimizin lise tanıtım gezileri kapsamında Etiler MTAL ve Yeni Levent Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

İHH Yetim Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri, yetim kardeşlerinin sponsoru oldular. Allah razı olsun, hayırlı amellerde bizleri buluştursun.

Mrt

İŞKUR yetkilileri İş Arama Becerileri ve Mülakat Teknikleri ile ilgili okulumuzda seminer verdiler. Teşekkür ediyoruz.

Şbt

T.C. Istanbul Valiliği - İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından yürütülen İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlik Projesi (ISMEP) kapsamında okullarda yürütülen Güçlendirme ve Yeniden Yapılacak Okullarda ihtiyaç Duyulan Sosyal Rehberlik,Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Çalışmaları neticesinde afet farkındalığının arttırılması çalışmaları kapsamında hazırlanan afişler, okul duvar ve panolarına asılmıştır.

Ock

"Uluslararası Etkin Yüzler/ Sesim Çağımı Nasıl Aştı?" Projesi'nde emeği geçen öğrencilerimiz Berra Nur Küçük,Elif Naz Karakelle,Ezel Rüya Onat, Müleyke Topçu,Elif Su Şahin,Fatma Keçi,Hayrunnisa Demirdağ,İlke Çetinarslan, Meryem Çelik, Ayşe Rana Kalay,Ayşe Yaren Çokol,Ayşe Naz Kanat ve öğretmenlerimizi tebrik eder, proje öncüsü İzmit Mehmet Akif Ersoy KAİHL ve proje ortağı okullara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.